Body Stress Release praktijk HoutenMariska Buis

Body Stress Release Mariska Buis is gevestigd aan de Atalantaberm 1a in Houten.
In de directe omgeving kunt u vrij parkeren.
De route naar de praktijk vindt u hier.

Mariska Buis

Jarenlang heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Toch bleef een lichamelijke/emotionele disbalans mij zeer geregeld parten spelen. Wat zich o.a. uitte in niet lekker functioneren en een verminderde energiehuishouding.

Het ging zelfs zo ver dat ik mijn werkzaamheden als coach/trainer lange tijd niet meer kon uitvoeren. Body Stress Release heeft daar voor mij vanaf 2014 een verandering in gebracht. Vastgezette stress kon ik gaan loslaten. Zowel lichamelijk als emotioneel werd ik steeds krachtiger. Langzaamaan kon ik weer mijn werk-pad vervolgen, ook al was dat een andere geworden. Als trainingsacteur heb ik weer geleerd te spelen en me te verbinden met mijn eigen groei. En hoe mooi dit vak ook is, ik heb ook mogen ervaren dat dit een rol is dit ik niet dagelijks wil spelen.

In 2017 heb ik aan de zijlijn de ontwikkeling van mijn partner mogen meemaken als Body Stress Release practitioner in opleiding. Een prachtige techniek aangeleerd door een evenzo mooi team van leraren. Ik kan mij volledig vinden in deze milde techniek die het lichaam helpt om opgeslagen spierspanning los te laten en over te gaan tot zelfherstel. Denkend in termen van gezondheid i.p.v. ziekte, holistisch i.p.v. de som der delen, het zelfherstellend vermogen i.p.v. symptoombestrijding, optimaal herstel en functioneren i.p.v. beperking. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en zijn gezondheid en ontwikkeling. Ik ben dan ook blij en dankbaar dat ik in april 2019 voor 5 maanden naar Zuid-Afrika kon gaan om opgeleid te worden tot BSR practitioner.  Met Body Stress Release is mijn energie weer gaan stromen. Ik ben ervan overtuigd dat ik met deze milde techniek ook anderen kan helpen weer in lichamelijke en emotionele balans te komen.

 

 

 

Scroll naar boven